Hozzávalók

  • 80 g erdei gyümölcs
  • 60 ml tejszín
  • 70 g vaníliás pudingpor
  • 20 g kristálycukor
  • 7,5 g fehérjepótló tápszer
  • 100 ml speciális iható gyógytápszer
  • citromhéj
  • fahéj
  • szegfűszeg

Elkészítés

Az erdei gyümölcsöt a cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel és citromhéjjal (fűszerzacskóban) ízesített vízben feltesszük főzni.
Amikor megfőtt, a tejszínnel és a speciális iható gyógytápszerrel simára kevert pudingporral és a fehérjepótló tápszerrel sűrítjük, turmixoljuk és átszűrjük.

Tápanyagtartalom

Mennyiség Fehérje (g) Energia (kcal) Szénhidrát (g) Zsír (g)
100 ml 322 42 11