Hozzávalók
- 80 g erdei gyümölcs
- 60 ml tejszín
- 70 g vaníliás pudingpor
- 20 g kristálycukor
- 7,5 g fehérjepótló tápszer
- 100 ml speciális iható gyógytápszer
- citromhéj
- fahéj
- szegfűszeg
Elkészítés
Az erdei gyümölcsöt a cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel és citromhéjjal (fűszerzacskóban) ízesített vízben feltesszük főzni.
Amikor megfőtt, a tejszínnel és a speciális iható gyógytápszerrel simára kevert pudingporral és a fehérjepótló tápszerrel sűrítjük, turmixoljuk és átszűrjük.
Tápanyagtartalom
Mennyiség | Fehérje (g) | Energia (kcal) | Szénhidrát (g) | Zsír (g) |
---|---|---|---|---|
100 ml | 12 | 322 | 42 | 11 |