Hozzávalók

1 adaghoz
  • 100 g csirkemell
  • ½ db tojás
  • 1 dl főzőtejszín
  • 100 g sajt
  • 40 g vöröshagyma
  • 10 g olaj
  • 3 adagolókanál fehérjepótló tápszer
  • só, bors

Elkészítés

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk. Nem kell klopfolni. Közben a hagymát apróra kockázzuk, és kis olajon megdinszteljük. A hússzeletet lisztbe, majd a fehérjepótló tápszerrel felvert tojásba, végül a reszelt sajtba forgatjuk, hogy a sajt a teljes felületére ráragadjon, de nem kell vastagon. A beforgatott szeletet kizsírozott tepsibe tesszük. A hagymát rákanalazzuk a húsra egyenletesen elosztva. Meglocsoljuk a tejszínnel a húst, hogy mindenhol érje. A tepsit sütőbe toljuk, és megsütjük, hogy szép aranypiros legyen a teteje.

Tápanyagtartalom

Mennyiség Fehérje (g) Energia (kcal) Szénhidrát (g) Zsír (g)
100 g
1 adag 830 10 58