Mikor fogyaszthatók speciális tápszerek a daganatellenes terápia során?

taplalasterapiaA tápszerek használata – más néven táplálásterápia -, hozzájárul a daganatellenes terápia hatékonyságához, segíti felépülését és hozzájárul ahhoz, hogy életminősége javuljon.

 

Táplálásterápia a kezelés egyes fázisaiban

A tápszerek a daganatos állapot bármely fázisában elősegíthetik a daganatellenes kezelés eredményességét. Kövesse mindig orvosa utasítását!

Diagnóziskor
A speciális tápszerek, magas energiatartamuk révén biztosítják a szükséges energiát. Megfelelő tápanyagellátást jelentenek a daganatellenes kezelésre való felkészüléshez.

A terápia során
A megváltozott ízérzékelés, szaglás, stb. miatti étvágycsökkenésre megoldást jelenthet a speciális tápszerek széles ízválasztéka, amely biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A tápszerek a megfelelő tápanyagellátás révén segítenek a súlycsökkenés megelőzésében, elkerülve így a veszélyes mértékű fogyást.

Az utókezelés alatt
A speciális tápszerek széles választékban hozzáférhetőek, ezért hosszútávon is fogyaszthatók anélkül, hogy unalmassá válnának. Emellett kiválóan illeszthetők a mindennapi életbe és étrendbe, hagyományos ételekkel is kombinálhatók.